Rezultatet nga Menaxhimi i Projekteve – Prill 2015

*Notat dhe Konsultimet, te merkuren (22.04) ne ora 15:00.

Nr. Emri & Mbiemri Nr ID Piket 70%
1 Aldion Shamolli 143605 100 70
2 Bujar Kamberi 137388 89 62
3 Shkurte Esati 137047 80 56
4 Albion Shala 143604 75 53
5 Gjeni Sefa 135431 70 49
6 Kreshnik Mehanja 120807 67 47
7 Sokol Dibrani 144547 55 39
8 Argjend Llumnica 137386 50 35
9 Seid Rexhepi 135527 50 35
10 Doruntina Morina 136373 50 35
11 Jeta Sahiti 137106 50 35
12 Erza Osmani 144745 50 35

Njoftim

1. Provimi nga Menaxhimi i Projekteve do te mbahet te marten me 14 Prill ne ora 9:00.

2. Notat dhe konsultimet nga Ndermarresia do te mbahen te marten me 14 Prill nga ora 10:30.

Rezultatet e Ndermarresise – Prill 2015

Notat dhe konsultimet – Te marten (07/04) prej ores 15:30.

Emri Nr. Index Piket 60% Punimi Total Nota
1 Rinor Tahiri 07401/09 55 33 40 73 8
3 Agron Berisha 07141/05 50 30 32 62 7
4 Arbnor Rashiti 07051/10 60 36 28 64 7
5 Nexhat Sadiku 07200/10 65 39 26 65 7
8 Flaka Neziri 07243/11 60 36 25 61 7
2 Drita Dakaj 07211/10 50 30 25 55 6
6 Mentor Husaj 07233/09 50 30 20 50 6
7 Shpetim Ismajli 07131/09 50 30 30

Rezultatet e Menaxhimit te Projekteve – Afati i Janarit

Ftohen studentet e meposhtem ne provim me goje nga Menaxhimi i Projekteve, te shtunen me 14 Shkurt nga ora 12:00.

Fabiole Syla – 135592

ERblina Pajaziti – 143421

Enkelena Haliti – 143406

LIndrit Kqiku – 136317

Aldion Shamolli – 14305

Durim Selmonaj – 07194/10

Flutra Cerkini – 120972

Kushtrim Kamberi – 07208/11

Durim Hajrizi – 120167

Clirim Lajqi- 119441

Labinot Kajtazi- 135696

Kastriot Rexhepi – 07497/11

Aurora Shehu – 144105

Edite Murtezi – 135848

Mimoza Dili – 142070

Endrit Ilazi – 142052

Doruntina Morina – 136373

Kreshnik Mezraja – 120807

Leotrim Salihaj – 07155/10

Katrina Cakaj – 137147

Gent Binaku – 143650

Ilir Osmanaj – 135385

Genc Baruti – 135835

Vesa Baruti – 07358/11

Besart Maxhuni – 07187/04

Ardian Bilalli – 136304

Dardan Haliti – 143675

Egzone Rama – 07419/11

Djellza Halimaj – 120104

Ardit Bibaj – 116988

Endrit Haxhaj – 07098/09

Agon Prebreza – 135901

Agnesa Prebreza – 116709

Fatlum Ramadani – 07481/11

07265/11